No comments yet

Härlig uteritt i snön

I Lördags  red vi en härlig sista snö tur det var underbart vackert i allt det vita. På söndagen var dom flesta av tjejerna som av med på turen på Dus dagen på Flyinge och blev inspirerade av duktiga ryttare både i hoppning, körning och sits träning och annat kul!

P1130070

I Tisdags var det Nh träning och dom som var med fick jobba mycket med att hantera det långa repet. Att inte trassla in sig är inte så lätt!

Vad du bör veta om Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly är möjligen den fulaste erektionsförbättrande produkten på marknaden, åtminstone enligt utseendet på dess webbplats. Det faktum att den är tänkt att tas oralt har redan höjt några röda flaggor. Den ser ut som en tjock, glänsande lila flaska med ett snyggt, långt munstycke påsatt. Och om du någonsin har undrat vad alla dessa klumpar är till för, ja här är de. Ja, det stämmer, det finns en ingrediens som heter “sildenafil” som anges under “kosttillskott”.

kamagra oral jelly

Som alla andra läkemedel har kamagra oral jelly besök sin del av potentiella biverkningar. Om du tar medicinen för första gången, eller om din nuvarande medicinering inte fungerar, ska du inte prova denna produkt. Rådgör med din läkare, eller kontrollera med din apotekare, innan du börjar med någon ny medicinering. Även om kamagra kan vara effektivt är det fortfarande en kraftfull medicin, och du vill vara säker på att du vet allt du ger dig in på. Så prata med din läkare och apotekare om alla frågor du kan ha om produkten, inklusive eventuella interaktioner med andra mediciner du tar.

Nu lägger vi tak på får huset. Lammen njuter i halmen i väntar på att få inviga sitt nya hus!IMG_4248

Cirrocco och Charizo klarade sig och är ponnyer vi mätte dom i dag och båda slutade på 148cm Hurra! Nu är det bara och sätta igång och träna inför den nya tävlings säsongen.P1120278 (2) P1110952

Post a comment