No comments yet

Glad påsk

I förgår dök vår första kalv upp en liten svart lakrits bit och i går kom en liten brun chokladkola. Ett litet lamm tyckte också det var dax att se vårens ljus.

P1130346   Valparna växer och frodas och blir bara

P1130474

sötare för var dag!

Vi har haft flera fina uteritter har under påsk lovet, mycket hoppning i skogen passade vi på att göra innan dom nu ska dra 

P1130470

igång med skjutningarna igen.

P1130472

Känn till dina mediciner när du reser

Ett onlineapotek eller onlineapotek är ett apotek besök som är verksamt online via Internet och levererar recept till kunder via post, telefon eller onlineapotekets webbplats. Onlineapotek kan vara antingen en butiksverksamhet eller en webbplats. Det finns många webbplatser som tillhandahåller information och recensioner om onlineapotek. Den här artikeln tar kortfattat upp några av grunderna för onlineapotek för att hjälpa dig att göra ett välgrundat val.

online pharmacy

Nätapotek har kanske ingen egentlig butik. De har vanligtvis en adress, ett telefonnummer och ofta en länk till en fysisk adress. Även om detta verkar bekvämt kan det ibland innebära problem. Om onlineapoteket inte har någon fysisk adress eller något telefonnummer, hur vet du då vem du ska kontakta om det uppstår problem? Kan du beställa från ett nätapotek och sedan vänta på att de ska ringa dig för att ta reda på om de kan leverera till ditt hem eller arbete?

Den bekvämlighet som nätapotek erbjuder kan också innebära vissa risker för vårdpersonal och patienter. Hur vet du vad du beställer? Är läkemedlet äkta och kommer det att vara effektivt? Får du tillräcklig information om de läkemedel som beställs och är onlineapoteket juridiskt erkänt som ett apotek? Kan du lita på att din vårdpersonal inte har skrivit ut receptet på ett bedrägligt eller felaktigt sätt?

Nu är det påsk helg och jag ska ut och kika om vi fått några mera kalvar, förplantera lite frön med barnen. Kanske jag ger mig ut och trängs bland folk och tittar lite på konst

P1130375 P1130359 P1130404 P1130421 P1130430
P1130385

Post a comment